TEAM 2 ARCHITECTS

TBC Galleria Mall

This new book shop fit out accentuates is a blend of various planes and materials used in various display forms. The curved bulkheads with alcove lighting and timber slats on the walls and beams emphasizes the display unit with various light fittings. The canopied reception area with dropped ceiling portrays a modern looks to the interiors. The rich timber display units brings about a cozy and modest look to the interiors of the shop.

The olive green color used compliments the timber and stainless steel light fittings used. The timber slat cladding on the column and beams breaks the monotony of the plain timber display units.

The great variety of timber used along with warm tones of color when combined with other cladding on the column and beams contribute to creating clean and elegant ambiances.

CLIENT : TEXT BOOK CENTRE LTD

CONTRACT VALUE : KSHS 17 MIILION

YEAR OF COMPLETION:DEC 2013

BACK